Pages

Monday, February 2, 2009

pokok berais

Masa tengah prepare bekal hubby, aku saja2 jenguk luar tingkap..wahhh...suka sungguh aku tgk kalau pokok berais..cantikk sangat!!! pastu paksa hubby amikkan gambar untuk aku...malas nk sarung jaket semata2 nk kluar amik gmbar...
Gambar jadi biru2 sebab mmg nmpak biru2 pn...matahari x kluar lagi time ni...nice sgt!! pokok jadi cmni psai kemarin petang ada turun snow campur2 air...snow yg melekat kat pokok2 tu jadik keras beku...
Yg ni pun pokok beku...amik isnin lepas...time ni dlm pkui 9 pagi..matahari dh ada...nmpk mcm beruban kan pokok tu! hihihi

3 comments:

ohbukan said...

lawanyer view pokok tu ek idah...

BaiDuRi said...

..memang santeeekkk sgt!!..

zOe said...

haha..pokok togel pun lawa kann..tapi tu laa the blue sky tu mmg nice sgt ..aku kat sini pun tahap beku..hehe..asyik ujan jer non stop kuching ni..ngan langit mendung...tengok gambar ko ni aku feeling2 la imagine aku ni kat sana ngan ko...padahal kat borneo lagi hehe

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates