Pages

Tuesday, February 24, 2009

Aku dan ice skating

Bangun pagi sabtu tu, semangat berkobar2 nak ber'ice' skating...tapi tak la bangun2 tu terus terpa pi main...aku dgn hubby keluar beli barang dulu...pukul 3 petang br bergerak ke tampat tu..tak dan 5 minit sampai...famili zaidi pn join gak...

Aku lepas pakai kasut tu test la berdiri..cehh..macam pakai high heel ja...dok kata kat hubby, "bulih ni"...senang ja...pastu turun la p tempat skating tu..time tu baru tau...licin gila..aku berdiri tak gerak2...aku gerakkan kaki ke depan..boleh dia gostan balik ke belakang..camna nak buat ni!!! apa berat sangatkah pun*kuqku..mmmm...

Hubby mai tarik aku..pelan2 bawak pi kat kawasan luas sikit...pastu pelan2 aku gerakkan kaki...dah pandai sikit..jalan macam robot...tengah syok2 dok hayun kaki, sedaq2 aku dah kat bawah...adooiiiiiiii...sakit weeiii...pendek kata petang tu, aku jatuh dengan aku berdiri sama banyak la...1 jam setengah gak la dok main kat situ..kali ni merasa la pipi jadi merah2 sikit...

Balik malam tu baru nampak tapak tangan aku belah kiri lebam...esoknya macam besa lah..seluruh badan sakit..huh!! ingat senang main ice skating ni..susah jugak no..semangat juang ada lagi...chaiyook!!!

muka semangat sebelum tergolek

menunduk ja..sopan wehh..
b dah terer..jeles2!!!
zaidi dok ajaq zara
si Afreen yg suka merangkak dari berdiri..Adani dah pandai..

2 comments:

Dy said...

Weiii....laki hang dah bulih pusing-pusing laju tu ka...heheheheh...lepas nih buleh ler hang pakai gaun dia plak.

DaNaSh said...

ishhh...ishhh..ishhh..syoknye..dalam mimpi sampai la kami one whole family kat sana malam ni nohhh..aina tanya kenapa rumput kat sana warna putih ?

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates