Pages

Friday, February 20, 2009

Hubby n ice skating

Weekend lepas ari sabtu hubby try ice skating secara tak sengaja..time tu kami keluar beli barang..pastu nak bagi balik baby car seat budak2 tu...rupa-rupanya depa dok ice skating dekat dengan kawasan umah kami ni...ingat nak tengok saja...pastu hubby macam teruja ja...

Mula2 tu hubby punya lama berdiri tak bergerak2...aku tukang gelak ja...pastu gerak sikit2...tapi dok langkah2 macam dalam bendang..pastu dh pndai seret2 kaki....hihihi aku memang tak berani try lagi..nak tengok hubby tergolek berapa kali dulu..agak2 tak luka parah,barulah aku try plak...tengok hubby ok ja..so, esok kami nak p ice skating tugeder2...semalam pun dah p beli kasut ice skating...semangat2!! helmet tak beli..aku rasa aku ikat periuk kat pala aku sok kot..mmmmmm
kegigihan b..
nak p tolong kawan...ka skandal depa dua neh..isk..musykil2!!
pembakaq semangat neh!!

5 comments:

zOe said...

woo..dengki lagiii...i luv skating..tapi kena slim la sikit bru boleh nak buat spin segala ..

psst: ..mu g la layan movie lama...going for gold ..balik msia leh mu n farid jadi wakil msia yg ulung ke winter olympic..hehe

DaNaSh said...

ok la tu..abg cak tu gaya dah ada..cik dah bergaya dah ..lambang nike ke tu???

Dy said...

Takpo lah....Den pi main kat Sunway Pyramid jer....huhuhuhuhu

sato17 said...

dengki dengki..tanak baca... huhuhu.. :P

bestt tuh..kalo dah terer buleh try pusing2 pulak.. :P

chik dah said...

zoe: takyah tunngu slim weh..aku tgk elok ja hat besaq2 dok main..muahaha, next year winter olympic tu..tp jauh la vancouver tu..

danash: mak lang, farid dia fast learner..cikdah ja dok kena asah bakat..lambang nike ka? ntah..x belek pulak..main pakai ja..kasut antara termurah kat kedai kami beli tu...

Dy: ala kak dy,mana feel kat sunway pyramid tu..mai sini main tugeder2...

sato17: hihih..mata tutup sebelah ka baca weh..xyah dengki2..mai sini..aku takut badan aku yg terpusing urat..huhuhu..

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates