Pages

Tuesday, February 10, 2009

Sleepless in Seattle

Arini aku layan cerita ni 2 kali...cisss...tetiba feeling tgk cerita ni..berbunga2 perasaan!! huh...movie ni taun 93..tom hanks pn kuruih lagi...pasai apa aku tak penah rasa nak tengok sebelum ni...rugi aihhhh!!

3 comments:

adenium said...

tuh lah..aku rasa citer nih dah lama dah aku tgk......citer pun dah tak ingat...buat review sket weiii..hehe

zOe said...

meg ryan n tom hank mmg perfect on screen couple. ..suka ending dier ...insya Allah nak recreate nanti kat nyc..haha naik empire state building n jumpa jodoh kat atas tu ...giler x hingat punyer mimpi di siang hari

chik dah said...

adenium: mna syok bt review...ang tgh tgk sendiri..feeling2 valentine day neh..movie kat tv asik cerita chenta2 ja minggu ni..buat aku resah ja!! hahahha

zoe: cayalah ang!! ingat lagi cerita ni..jom p naik empire state building..

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates