Pages

Thursday, February 26, 2009

Tag dari Anis

Ang saja bagi aku fobia masuk blog ang anis..serupa masuk blog cikgu ja..silap masuk mesti jmpa homework..uhuk!! ni aku jawab no..lagipun aku memang tadak keja nak buat pun..hehehe

The rules are simple. Use Google Image to search the answers to the questions below. Then you must choose a picture in the first page of the results, and post it as your answer. After that tag 6 people.”

I am a
I really want to go to

My favorite place
My favourite things are
My favourite drink

My favourite food are

My favourite colours are definitely

I live in

I was born in

I attended
My favourite stories are My hobbies are And I definitely wish for
Dah penat2 search gambaq kan..mesti la nak kawan2 pn rasa azab tu sama...ni dia 6 kawan2 yg sangat bertuah...sila jawab...anda sedang diperhatikan!!! muahaha

1) kak dy(den tau kak dy ari2 masuk blog den..musti baca tag ni pnya)
2) kak cima(tulih sambil cover monitor..kot2 bos jenguk)
3) kak su (jawab tau..sambil minum ayaq bio aura)
4) mel (jawab time kimi tidoq yek)
5) kak mareld (sebab dh rajin update blog la ni)
6) jujie (ntah bila ang nk update blog ang wehh)

2 comments:

BaiDuRi said...

weeii..tak lama lagi kami tak pyh nak cover² monitor lagi daah..nak pindah tmpat strategik..besshh wwooo..cuma nak tunggu penyewa tmpt tu blah jerr..

Susah la nak jawab tag ni..kami maleh sungguh nak surf² gambo.. tatau nak describe jawapan tu dlm bentuk gambo..hhmm..cuba la nanti kalo sempat..

Tp suka tgk jwpn hang last skali tu..hmm..dan jawapannya pun sungguh tomeeeyyy..

sato17 said...

menci rapidah...
time aku nak baca blog ko la time tu ko nak tag aku..huhu..

tapi memandangkan berkait dgn gambar.. aku buatla homework neh.. :P

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates