Pages

Wednesday, February 4, 2009

kena tag by mel

First time nk menjawab tag...tetiba jadi blank plak..mmmmm

The rules : List at least 5 things "Things I Can't Stand" & tag your friends...

1) Paling..paling..paling..paling..paling (ala2 gagap dh) aku tak suka ..kalau orang tu tipu aku...dah la tipu, pastu aku dapat tau plak...hah, memang cari nahas lah tu...kalau nk tipu aku, tipu cerdik no...kalau ala2 bodo tu sat ja aku tau..

2) Aku tak suka kalau orang berebut apa2 dengan aku...aku nak yg tu, dia pn nak yg sama...elehh...xyah susah2 rebut, aku bagi ja dgn hormatnya...tapi kes ni TERKECUALI laki aku no...kalau ada yg gatai2 nk rebut, yg ni aku pancung kepala!!!

3) Aku tak suka kalau orang cakap besaq2 neh..macam bila kita sembang2 A, dia pn sembang sama tapi style nasik tambah..boh A+...blah la lu..orang jenis tolak tak jatuh ni, ang cakap la sampai subuh sok, aku buat dekkkk ja...pikiaq la sket, ntah2 orang yg dengaq lu best dari ang tapi jenis low profile..buat apa nk menunjuk2 kan...kan nenek kan..!!

4) Aku pantang gak kalau ada orang sedap2 dok kutuk belakang aku...kalau berani mai la kutk depan2..boleh kita lawan kutuk..tengok sapa nak teriak dulu..

5) Ehh..dah no 5 dah..macam banyak lagi ja yg aku nk tulis ni...hihihi...yang ni aku memang pantang...kalau orang kentut dlm keta/bas yg beraircond...x kira la kentut bunyi ja, ataupun kentut 'misteri' ka..automatik aku rasa nk pengsan...dan rasa nak ketuk pala orang tu...ang nk kentut, buat time sensorang la..baru ang tau hazab tu cmna..ni sorang sikit sedut, elok smpai kat pengentut tu dh light2 bau dia kan..seletep pung**q tu baru tau...(ayat di atas takdak kena mengena dgn lakiku ek..hihihi)

Dah abis aku jawab...bab ni lagi pening..sapa lak aku nk tag...sebab pusing2 orang tu gak...aci pekena adik beradik ka dak..boleh lah kan.. :)
1) pak njang
2)mak lang
3)yuhanis (aku bg kja tmbahan kat ang)

5 comments:

BaiDuRi said...

Idah weii..slalu kalo org kentut kat tmpat awam ni, dia tak angkat tangan bagitau dia kentut..camna la ang nak pi ketuk pala org tu atau nak pi seletep lubang angin tuu??

Lagi satu ni hakak nak komen ni..nampak sgt ang dok sana tadak kawan..dok kawan dgn laki ang jaa..kebanyakan jawapan ang dikaitkan dgn laki ang..huhu..hhaa..ni kutuk depan² (pc) namanya..meh tgk..pc sapa yg teghiak dulu..wakakaka

chik dah said...

alaa..pengentut tu slalu hat buat muka paling comei..paling tak bersalah punya...

uhuk..kami teriak dulu!! memang la kawan dgn laki ja..jiran pn x kuar umah time winter neh...mai la sini kita berkawan2!!

BaiDuRi said...

eh!! Kita tgh berkawan kat alam maya aperrr...

chik dah said...

uisshhh.. xsama..mai sini blh buat aksi berpegang tgn melenggang kangkung...ni kat alam maya dok gelak sorang2 depan pc ja..ada gak kna cop mental satgi

BaiDuRi said...

tu..kita dah jerit kat luq pintu tu..siap pakai baju batik lagik tadi haa..tak tahan sejuk hakak balik lerr..tadi suh org dtg, bila kita jerit dia tak dengaq lak..tu la meroyan lagi sorang² dlm rumah..tetamu dtg pun tak sedaq..

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates