Pages

Wednesday, August 19, 2009

Tag handbag...

Tag kak Baiduri kita yg kesunyian tanpa FB la ni...layannnn

1. Sila ambil gambar

2. Kemudian, sila ceritakan sedikit ape yang terkandung dalam beg kerja anda itu. sila sertakan gambar sekali..(tak payah la kemas beg tuh semata- mata nak go public...:D) kemudian terangkan secara detail isi bag anda.

Tak sanggup nk keluarkan semua isinya..banyak kertas..huhuh cek suka simpan resit!!yg ada dalam tu
- my purse, pasport, international driving permit, pen, lip gloss, lipstik,minyak cap kapak, clorets, hand sanitizer, hand cream, kamera...yg tak dikeluarkan tu duit malaysia dua tiga kupang hat lebih ritu..




3. Nyatakan sebab- sebab anda suka bag kerja anda itu.
Owhhh..ni bukan beg kerja yer..cek tak keja la ni...sebab apa suka ek?? sebab 1st tengok kat kedai dh tertangkap..berkenan sangat!!

4. Sila nyatakan kenangan manis atau apa yang istimewanya pada beg itu pada anda.
Beg nih special, sebab sah2 hubbyku yg bayarkan...tuh yg up taraf beg nih!!

5. Sila tag 10 orang yang lain.
tatau nk tag sapa neh...rasanya jiran2 semua dh kena tag..kita pekena org yg baru start blogging nak?? sila buat yer
a) zara (http://zaidizara.blogspot.com/)
b) wati (http://kuekmambo.blogspot.com/)

selesaiii utang tag...

2 comments:

BaiDuRi said...

ingatkan nak cerita psl beg kunin yg hang dok usung merata dlm gambaq2 tu..tetiba kale purple plaakk...mana bag coach yg hang nak sedekah kat kami tu?huhuhu..

chik dah said...

hahahaah...tu beg Aldo yg dh diketepikan..la ni dok usung beg purple ni plak...haisshhh jgn dok sebut sedekah..luruh bulu betis cek!! cek nk juai naa...ketaq nk boh, takut tadak pelanggan..

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates