Pages

Monday, August 31, 2009

Hari kelima berpuasa

Arini tadak apa2 pun...dapur pun baru start kemas sikit2...semalam lepas depa balik, dok melapuk kat depan tv ja...masak yang simple2 ja...sambal telur,sup sawi,ikan kering,ayam semalam & cekodok...yg sweetnya, dalam pkui 5.45pm tu ada orang ketuk umah..aku kat dalam bilik..heran gak, awat tak tekan loceng kan...slow ja aku kendap tengok...sekali Lea & Jen rupanya...depa saja berjalan2...Lea mintak singgah nak hug aku...wahhh!! terharu i tauuuu...aishhh!!

6 comments:

zOe said...

thats so sweet of lea ..one thing lah dieorg sini very polite ..kids pun dah taught about manners

Abu Bakar said...

terharu..jgn x terharu....:)

iswatie "colours of life" said...

cik dah cantik ja pinggan hang tuh..dah la aku skrg dok tgk kemaruk pinggan2...

wei..kat sana bobbi brown murah ka? coz rasa yer dia made frm canada

chik dah said...

zoe: btoi weh..tp yg mn penah dok US,depa kata org canada lg lemah lembut..mu klu rs sana dh polite, sini lagi lah kan..

iswatie : pinggan koman2 saja wei..takat nk makan ari2..aku bkn antu pinggan mangkuk..bobbi brown ka, MAC ka, apa ka semua murah kat sini..ada duit dgn tadak duit saja weh..aku takat tengok saja lah..

BaiDuRi said...

wei..byk tu..cokodok hang..takkan 2 org makan semua tu?hehe..

Lea tu kan suka makan..hang plak rajin layan dia bab2 tu..sure la dia dok tingat kat hang..tu yg org kata ayaq tangan tu..penting..huhu

Adakah Chik Dah kita nanti balik bertambah lemah dan lembut lagi dr yg dulu??

chik dah said...

banyak ka cekodok tu?? cukup2 ja utk kami berdua..klu ada sorang lg nk makan,kena tampaq mulut rasanya :)

tuh la kan..ingat nk mandrem laki sndiri dgn ayaq tangan..rupa2nya org lain yg tkena..ish3..

auwwww...i memang semulajadi lemah lembut uuuuuu!!

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates