Pages

Sunday, March 8, 2009

dicepatkan sejam

Pagi tadi aku tengok jam dh pukui 9.30..kelam kabut bangkit...lambat lagi bangkit...sekali b kata rini kan jam dicepatkan sejam...lorrrr...ruginya aku...rupanya aku bangkit 8.30 lah...huhuh start arini kat sini jam dicepatkan sejam...aku tatau psai pa..rasa2nya sebab la ni pkui 6 pun dah cerah..pastu time summer ni lagi la..pkui 4 pagi dah cerah...bayangkan lah kan...

Kemarin bila semua berkumpul sembang2...keluaq la cerita plan nak balik mesia...semangat sungguh depa...baru 3 bulan weh kat sini...aku & hubby memang tak plan..sebab lambat lagi kan...satgi dok plan2 tak jadi mula lah nak drama ayaq mata aku nih...lagipun hubby kena cukup setahun dulu kat sini..baru boleh apply balik cuti..kami dengaq ja lah depa dok bcerita...

Shahril sefamili mungkin balik ujung taun pasai adik Ida nk kawin...zaidi sefamili pun mungkin nk balik time budak2 tu cuti sekolah...kami sefamili??? nak jugak ayat sefamili tuh...hihihi...aku prefer next year around januari to march...apa pun biaq la bila nak balik tu hubby tak kelam kabut dengan keja dia..baru syok balik kan..

Hubby kata kilang depa dijangka siap ujung taun ni...aku tau dah keja dia kalau kilang nak siap memang busy yang amat..macam dulu seminggu dia outstation...memang overnight kat kilang ja...so, aku rasa baik balik bila kilang dah ok operation..

Lagipun...aku suka dok sini pasai tadak orang tanya pasai b*b*...serupa lari dari reality lak kan...bukan aku tak suka bila orang tanya...even berapa kerat sangat lah yg dok bertanya kan...i sedey uuuuuuuu!! luckily my hubby & both family very sporting.... :) happy balik...nyeh3

3 comments:

Dy said...

kalu nak balik ingat den nak pinggan corelle hehehehe

chik dah said...

uihh..time tu dh 48, xkan pinggan corelle kot..tarap den 41 ja pakai..koman2 pun noritake..hihihi den nk singgah london time tu..satgi den jinjing corelle tu ada gak dr 16 pieces jadi 32 pieces..mau ka? tunggu den balik last la..kita antaq pkai kontena..pastu jom q kat port kelang amik pinggan memasing!!!hihihi

iswatie "colours of life" said...

Che dah ..hang ada kat sana sampai bila? hang ada bg tau but aku ilang ingatan. ingat mmg nak pi.mmg gedik2 nak pi dah nih

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates