Pages

Wednesday, September 2, 2009

Hari kedua belas berpuasa

Arini tak rasa nak makan nasi...aku buat mee kuah!! habiskan stok sayur2 yang ada dalam fridge...sok boleh beli baru...nothing special today..cumanya cuaca rini panas sikit dari sebelumnya...start minggu lepas dah sejuk balik..tingkap bertutup saja lah...aku plak berselimut siang2 ari depan tv...summer dah habis kot(aku agak2 ja)...aku tak dengaq lagi tv announce fall officially bila..tapi pokok2 kat area umah aku dah ada kaler kuning, merah...rumput pun dah tak hijau sangat...get ready la nak sejuk balik...

7 comments:

C.I.N.T.A "@zlin@ said...

perrgghhh....ampa memang terer la ni masak...mak ampa msti x caya nya....kami pun xcaya, btui ka...btui ka...congrate!

chik dah said...

kahkahkah...jgn x caya weh..ni lah kenyataan idup..sampai masa pndai sndiri lah...

Dy said...

Hang HUTANG dgn kami Mee Lingham...

BaiDuRi said...

dah nak dkt stahun dah no hang dok kat sana..how many years to go? 2 years rite??

chik dah said...

Dy: den tunaikan utang 2012..den wat mee arumugam kat kak dy..keh3

Baiduri: tuh la kak cima heh...dh nk setaun dh ni...sat saja kannnn...yeah2..x sabaq nk prabih 2 taun lg neh...kaki tgn gatai nk jnjalan melawat tapak... :)

紅燒魚takesi said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates