Pages

Sunday, May 10, 2009

ketaq wei ketaq!!

Banyak cerita aku nak update...tapi aku tengah ketaq nak test keta sok...uishhh!! btoi wehhh ketaq neh...dah la aku amik teori pun repeat tau...2 kali baru pass...mengong!! sapa mengong?? bukan aku, tapi hat reka soklan tu mengong...pastu lak buat kat komputer zaman dos nu..skrin itam, tulisan kuning...teruih otak jemmm...sok aku cerita pass ke tak...pkui 11.30 test...nk p training driving neh!!! hubby jadi cikgu...erkkk!! kalau tak pass, matilah aku dengan hubby...mati kena perli lerrr... hik..hik..hik

2 comments:

Dy said...

Kat sana ada kereta kulat tak?????mueheheheheheheh

ohbukan said...

so, how's the test idah? tak sbq nak tau

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates