Pages

Wednesday, April 29, 2009

lamanya tak update

Ish..ish..ish...dah 2 minggu lebih rasanya tak update...bukan takdak cerita...tapi minggu sebelum ni, aku takdak mood...terbang p mana tatau...angin pun tak berapa kena...tetiba rasa down...down yang amat down...aku dengan hubby selalu kata, kami dua ni kalau bab rezeki lain alhamdulillah tak pernah putus...tapi rezeki yang satu tu, belum sampai lagi...huhhhh sangat complicated perasaan ineh!!

Pastu last week mula la badan lak tak sedap...nak demam lah pulak...ari2 telan redoxon...sebab sedap aku rajin la menelan...cuba kalu pahit...erkkk!! projek weekend nak p tengok wayang dengan hubby pun cancel...sian dia...tercongok kat umah...ahad tu kluaq gak sat p sales harley davidson...bukan beli apa pun..nak tengok orang ja...memang ramai macam pesta....kemarin baru la aku rasa badan ni dah ok...risau gak dengan swine flu la ni...manalah tau kan..memang la aku tak direct contact dengan benda2 penyebab flu tu...nauzubillah...

La ni cuaca pun dah lebih panas...kami dah start menggila main tenis...hubby la...aku ni pantang dia nk beli apa2...nak jugak...dia beli raket, aku pun nak...mestilah!!! walaupun seumuq idup neh, aku memang gagal lah bab2 sport...pastu hubby la jadi coach...aku pejam mata ja main...bukan dah terer..tapi takut bola maaa...tiap kali bola tu mai kat aku...aku rasa macam dia nak smash idung jambu aku neh..ohhh nooooo.....sah2 tak kena punya bila pukul...end up aku banyak kutip bola dari pukul bolaa...sabaq lah no hubby!! janji semangat tu ada...

My x-opismate, kak cima dah babai p opis baru....mmmm ritu masa aku nak mai sini...aku dok expect lagi 3 taun aku balik depa mesti ada lagi kt opis tu...dapat la meronggeng balik mcm besa...ni smua pakat nak naik pangkat, pakat tukaq opis...uhukss...sangat sedeyyyy...nanti smua dah bertaburan...dah tu pakat jd bos...nak lagi ka geng dengan den nih?? pencacai tahap rendah neh...huk3...ni lah putaran idup kan..bila bjumpa msti berpisah...nanti kita deting kat beriani insap hehh!!

Update cerita p ottawa akan menyusul walaupun dah basi tahap berlumut berkulat kusyen keta kancilku...mmmm

5 comments:

Anonymous said...

cik dah & boi...watch out the swine flu pendamic

p.jang@jitra

BaiDuRi said...

Uhuukkss..!!Idah..opis ja dah lain, tapi tmpat sopping kita masih sama..nanti di sanala kita bersatu semula..eceh!!

Waa..dok byg hang pukui bola tenis gaya serina wiliam..fuh! tercongket skirt pendek tuh!!

Dy said...

Dah lama i tinggalkan sukan tenis itu....jgn tak tau den main tennis masa form 1 lagi...sekarang keras doh tanggan ku....dulu pukul dinding asyik melangkau dinding je pi masuk semak tak pun sampai opis kijaan belakang court....hehehehe mujur tak pecah cermin orang. Den siap ada piala juara beregu tu....padahal main tak terror ..dah itu jer org yg ada nak berlawan.

sato17 said...

idah.. :)

aku faham perasaan itu.. sabar dalam tenang ye... aku ada dpt rasakan instinct satu hari ko akan dapat rezeki tu..amin, InsyaAllah..

weh.. dulu berlambak court tenis kat intan tuh tanak main.. :p hehe.. balik nnt buleh jd coach dah..

zOe said...

hehe oo dah kat negeri omputeh baru nak main tenis kaa..dulu kat intan awat tak join abe dude main sekali..dier kan rajin pukul bola kat court tuh..

mu berhati2 di jalan raya la di sana..sila guna itu mask pabila berada di kawasan awam ya

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates