Pages

Monday, May 11, 2009

driving test

Aku FAILED lah tadik...pasai tak tengok blind spot...aku dah beralih pala ni tengok...tapi dia kata tak tengok...mmmm kena lebih lagi over beralih kepala pasni...next test 15 jun lak...sebulan ni kena praktis banyak2 lah...kalau tak, konpem kena potong elaun.... :( tak suka tau amik test2 driving ni...aku bukan nak drive pun kat sini...standby kot emergency ja...

6 comments:

ohbukan said...

takpa, try lagik na...kete apa pakai utk test? keta besaq dak?

chik dah said...

memang kna try lg lorr..pakai keta hubby...tu la, kami mana besa bawak keta besaq..

BaiDuRi said...

huhu..tak pepasal jer kene amik test lagi kat sana..tester tu tatau ka kat mesia ni hang bawak keta tahap drift??patut amik video sblm pi sana dolu..pehni lentok lebih sket kepala tu utk tgk blind spot..huhu..good luck!

zOe said...

muahaha...gelak kesian la kat mu ..patut la lama blog tak berupdate ropanya tuan punya blog bz practise driving hehe. .good luck laa for ur next try

Dy said...

Hang akan lulus kalu bwk kereta kulat ja....den poskan mau ka...wahahaha

chik dah said...

baiduri-zoe-dy: stress ja bab test ni..ingat boleh pakai inter driving license tu..rupanya kat sini strict gila..dia punya style pn lain..nnti den wat 1 entry psai driving neh..mmg blind spot tu mhantui lah bla drive..windu keta kulatku yg cinonit nampak smua..

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates