Pages

Thursday, May 14, 2009

tenis

Mmmm....raket tenis dah masuk dalam stor....cuaca tak berapa nak best untuk main....sekejap2 hujan...kalau tak hujan, angin kuat..hopefully weekend ni cuaca ok...aku nak ajak hubby p main...kang berkulat lak raket tu tak pakai....
selepas main
sebelum main
hebatnya b!! :)

5 comments:

sato17 said...

:) syoknya tgk cahaya matahari kat sana... heheh.. besa hang tunjuk gambar sejuk2 salji jek...

balik sini kita leh lawan regu..ngeh ngeh..

jaga diri elok2.. kat sana kes selsema khin' ada ke?

chik dah said...

hehehe..dh x salji dh..la ni rumput menghijau..bunga tulip mencanak2 naik..

keh3..aku kna intensif lah cmni..boleh kita set nnti

adaaa..tp kat kwsan aku ni x lagi...kat montreal dh ada kes..dlm bjaga2 jugak lah

BaiDuRi said...

amboi cek dah..berseri hang ngan tudung kaler ijau pucuk pisang abu bakar elah tuuuu..Ops!!sori.. lari dari tajuk..

chik dah said...

berseri??? haruusssss!! abu bakar elah?? errkkk..dushh3!!

Anonymous said...

Salam...cik Dah bagitau kat Boy ..mana ada orang main tenis pakai spek hitam...

from An Dee..

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates