Pages

Friday, November 27, 2009

27 nov....2006!!

Happy 3rd Anniversary FaridFaridah....sat saja dh 3 tahun...Alhamdulillah, syukur kepada Allah dengan jodoh ini...bertuah sangat dapat hidup bersama b...semoga jodoh kami dipanjangkan sampai ke akhir hayat...untuk b, i love u always & forever!!

Tahun ni special sebab anniversary sama dgn hari Raya Haji...kami tak raya pun kat sini....aku pun masak nasi tomato ja makan berdua dgn hubby..mula2 nak buat makan ramai2..tapi last minute, zaidi & zuki ada meeting lepas solat raya...postpone ke petang..kami tak dapat nak join...aishhhh....nak p dating lah aih....anniversary wojik kluar makan lomantik berdua....last year ja tak lomantik...makan kat kedai mamak jitra sekali atam & acaq...sebabnya ari anniversary tu lah ari kami angkut barang balik kedah....
Raya haji pun ada sejarah tersendiri gak...sejak kahwin, baru skali kami beraya yg btoi2...tahun 2006 tu...tahun 2007....tersadai kat slim river sebab accident tengahari ari raya...kami bertolak balik lepas solat raya sebab hubby lambat balik dr Kuantan malam tu....2008 plak, kami baru sampai Quebec ni..masa tu dok kat motel Douglas...memang takdak mood raya langsung..baju raya pn tengah shipping tak sampai lagi...time tu gigih mencari umah....this year 2009, memang tak rasa nak raya sebabnya mood anniversary menguasai !!
Apapun nak ucap gak Selamat Hari Raya Aidiladha untuk semua keluarga & sahabat handai....jgn disebut ketupat ka laksa ka...i sentapppp u!!! AND happy anniversary to ME!!!!heheheeh

20 comments:

Anonymous said...

zarazaidi-happy annivesary... semoga kekal hingga akhir hayat...amiiiinnnn....

MY HEART said...

Salam ziarah n salam kenal,

1st time baca blog ni.. rasa best je ayat kedah tu heheh... lagi best baca sebab ada tulis slim river cz slim river is my home town.. teruja gitus heheh..

so, happy anniversary and eid aldiladha to both of u. Hope ur happiness forever n ever...

p/s: canada tang mana ek.. i've frenk kat canada.. dia di kedutaan malaysia di vancouver... awak keja ka blaja ek kat sana??

salam kenal again k... :)

Mama_anggun said...

idah & farid...happy anniversary...!! semoga berbahagia hingga akhir hayat...semoga diberi rezeki yang melimpah ruah...aminnn

alice0nchair said...

hepi anniversary!gila cun ah gmbaq. ;)

Dy said...

To Farid & Faridah,

Pasangan yang secocok...mmg ditakdirkan utk hidup bersama...Selamat Ulangtahun ke 3..semoga berkekalan sepanjang hayat dan dikurniakan zuriat penyambung kasih..Insya Allah...kami tak putus berdoa utk kamu berdua...

Huhuhu kalau den bertemu jodoh ngn kawan sekolah dulu nama Nordi...mau sama ngan hangpa berdua..Nordi& Nordiana...keh3....tapi Mohd Hasan gak yg BEST...ihihihi

iswatie "colours of life" said...

Cik Dah.. Wer're celebrating our anniversary in the same date! Iswatie dah 5 years.


Happy Anniversary!

adenium said...

happy anniversary my fren... semoga terus kekal heppi n bahagia....

ohbukan said...

happy 3rd anniversary dear....semoga terus bahagia, kekal abadi..aminnnnnn

BaiDuRi said...

..terlambat dah aiihh nak wish ponn..dok pulun beraya kat KL tak ingat nak bukak blog..Eppy Eniveseri noo Mr&Mrs Farid..semoga jodoh berpanjangan dan kekal bahagia hingga ke akhir hayat..

^faridfaridah^ said...

zarazaidi: tima taceh..aminn!

^faridfaridah^ said...

my heart: salam kenal gak...hehehe kami kat quebec..jauh sesangat dr vancouver..kat sini teman hubby keja...thanks for the wish..selamat hari raya jugak utk awak sefamili..

^faridfaridah^ said...

mama_anggun: tenkiu kak su!! amin seamin aminnya...

^faridfaridah^ said...

aliceOnchair: hahaha..tu gmbq 3 taun dl..la ni gmbaq pn kena touch up nk bg cun...hihihi thanks for the wish my lovely sister!!

^faridfaridah^ said...

Dy: wahhh..den sgt terharu dgn ayatmu itew kak dy..aminnn!! mau kalu jd dgn nordi tu sah den kata lakimu dr indon kak dy oiihh..abg hassan MU gak paling matching dgn kak dy..

^faridfaridah^ said...

iswatie: tu lah..aku tgk blog ang..hehehe happy anniversary kat ang gak dgn is...

^faridfaridah^ said...

adenium: tima taceh my pren... :)

^faridfaridah^ said...

ohbukan: tenkiu melly...amin!!

^faridfaridah^ said...

Baiduri: aishhh..takpa wish lmbat..tima taceh...kami tak raya...huhuhu awat raya KL? x balik kelate ka?sana kan lg meriah...

BaiDuRi said...

..kat kelate depa yg meriah, kami tak meriah pon..terperap dlm umah gak huhu..raya ke-3 kami ada wat kenduri sket..tu yg kensel blk kampung (saja nak aci ngelat..huhu)

sato17 said...

idahhh;

hepi belated anibesari.. sori lambat wish.. baru jek baca.. :) aku doakan yg terbaik utk korang dan teruskan menjadi kapel comel yg lomantis kat sana yeeee.. :)

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates