Pages

Tuesday, November 17, 2009

soalan 'cepuk' emas!!

Ada ka manusia yg tak busy body?? tak kira la laki ka pompuan ka kan...disebabkan macam2 aplikasi kat internet yg ada la ni...kita bulih kumpul balik kawan2 lama...tak kira la yg btoi2 kamceng, ataupun yg sipi2 bila selisih bahu senyum2 kambing sajork...yg aku nyampahnya, tak agak2 nak add kita...aku block kang, kata eksen...bila accept, cepat ja chatting bila kita online...dah ler aku ni penunggu setia kat situ..mokcik borkobun yorrr....bukan taknak chatting...wa bukan sombong...geram pasai ayat 1st sekali mesti tanya, "ang anak berapa dah?"...aikkk takkan buto IT kot..kalau dah boleh create account tu bukan kategori buto lah kan...sah2 la ang tengok album aku dalam fe*buk tu berpeluk sakan berdua saja dgn boiprenku terchenta...takkan la nak sorok2 anak macam artis lak kalau ada(tetiba feeling ziana zain)...dah tu album tu bukan taun lepas punya yer sedara2 sekalian...buat2 bodoh yerrr....takpa, cek memang suka menjawab...."takdak rezeki lagi".....pastu konpem jawapan tipikal.."ooooo"...ada tambahan lagi...."merancang ke"....wah2...kalau dok depan aku ni sah2 aku lempang sewa p balik 40 kali..kasik gegar kepala tu...baru cerdik sikit kot...very the tak sensitif punya manusia...sebab ampa bila kahwin terus dapat anak, so tak faham lah yer....tipu lah!! buat2 tak faham kan...kan..kan!!

13 comments:

Mama_anggun said...

sabaq idah...sabaq...mana bleh lempang2 org nih...hehhehe

depa yg nanya soklan cepuk emas tuh sebenar nyer jeles ngan hang...tuh pasai wat soklan lagu tuh...depa dah tokleh nak posing chenta laki bini dah....hehhee...dah tokleh nak shoping sakan dah...sbb kena bajet utk anak2 plak...huhuh...

takpe...nnt rezeki hang mai..skali beranak terus dpat lima...whahahaha..!!!

BaiDuRi said...

sabaq..depa tak dok kt tmpat hang mmg depa kureng sensitip sket soalan tu..sebenaqnya depa concern kat hang. Depa excited nak tau pasal hang sampai tak sempat nak selongkaq tgk profil, gambaq segala..atau depa nak confirmation kot la anak dok tinggai kat kg ka..

Tapi soalan 'merancang korga' tu mmg x sesuai la..agak2 la umuq nak tanya soalan mcm tu..apa raa..

Dy said...

Heheheh...Su tu jeles ngan hang idah woiiii..dia le yg tak boleh dah posing berdua ngan laki...hehehhe.

Lempang...jgn tak lempang....takpe...rezeki hang mai lambat..tapi mana tau rezeki hang tu terus BANYAKKKKKK....AMINNNNNNNNN....den tunggu hang sama2 nak posing baju pregnen....oraiiiiitttt.

ohbukan said...

sabaq na idah...kita ramai2 doakan hang berdua dpt baby....nanti adalah rezeki tu....sekali keluar mcm kata kak su ngan kak dy..mau pengsan haha...kembaq 2 lah ok lagi kut...

sabaq na...semua pakat cakap kedah ni...kak su hat dengung ganu pekat pun boleh kona kot kedah dah tuh...

Mama_anggun said...

jgn tak tau mel...akak mmg pandai tulih kedah ngan nogori nih...hehhehe...tulih ja la...ckp kang ada yg bunyik cam siam....hahaha!!!

^faridfaridah^ said...

mama_anggun: assume depa jeles sajalah kan..pkiaq byk pun tarak guna..nk lempang pn xleh x kat sini..klu ada, kami p cari dah!! hihhihi buat mcm hang tuah pgl hang jebat turun mai lawan tu...eeyahhh..eeyaahh!!

^faridfaridah^ said...

Baiduri: uishhh..depa saja sebenaqnya tu..dh approve berminggu2, sah dh 'diperkosa' gmbaq2 ku dlm album tu..saja jari mcm longkang..anak tgai kat kg??tak logik, laki kami bukan mai jadik bibik sini..kan2?kami pangkah lah depa ni pasni..atiku tergurissss..ecess!!

^faridfaridah^ said...

Dy:...kann!! sekali kluaq kembaq dua..mmmmm dan ka nk tgu den kak dy..tgk2 bb '48' dh bgedik2 dlm perut dh..tak merasa lah nk deting sama2 karok mak buyung...sama2 p melawat dr hamid..klu p, kem slm kat dia yorrr...:)

^faridfaridah^ said...

ohbukan: tu lah kan..kak su pn blh dh la ni..klu kami x mai sini, la ni sah2 kak su x dengung tganu dah..takpa, kesabaran penuh di dada lagi...tmbh2 dgn ada kwn2 mcm ni menyepot diriku!!chaiyok2

zOe said...

tuh la kan sometimes msians esp malay can be sooo intersted in other ppl personal business, sensitivity out of the window terus..aku laks bonus Q semestinya bilaa nak kawin lagi2 kalau yg gatal mulut komen aku choosy tu..adehh rasa nak cabai2 jer mulut..sukati aku la nak choosy2 pun bakal laki aku..mesti la ropa arash mohd kan ..opss terlebey sudah!

Mama_anggun said...

bee...arash mohd?? jgn...idaman hati kak dy tuh...nnt dia pi karate ko lak...heheheh

jgn bimbang..mulut celupar a.k.a mulut puaka...dah ada berdekatan anda...tunggu nak pecah tembelang je...

Dy said...

Idah...Den lum terasa nak pegnen lagi nih...kumpul duit....baru ni kakak ku beranak ngan Dr Hamid....habis rm 9.9K....tapi dia bayaq rm 800 je...heheehe. Mahal tu pasai dia induce...epidural...pehtu lama tak beranak jgk...terus potong plak..itu pasal dekat 10 ribu. Mahal nya budak bertuah tu yg sangat syg sama Maksu nya....pantang nampak tergedik2 kaki tangan angkat suruh maksu dukung...terharuuuu...anak menakan sorang ni ler kenal amat maksu dia...tsskkk..den tunggu hang ye...

alice0nchair said...

relax kak.org camtu mmg xsayang mulut.abaikan ja..;)insyaallah,ada la rezeki nnt.

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates