Pages

Tuesday, June 7, 2011

lea almost 11 months..

dah lama teringin nak update blog..tapi makcik sgt sibuk dgn baby sorang ni..bak kata kak cima,jd surirumah ni tak dan nak bersosial..seriyes weh,macam tak cukup 24 jam kalau si kecik ni meghap..


dah nak 11 bulan anak mama..merangkak tak boleh pun lagi..dok angkat jek tu lama dah..tapi tak jalan2 ke depan pun...takpa lah lea,take your time...yang dia tau,bangun pagi lepas makan mesti nak 'makan' youtube...aishhhh!!


lea pun dh ada favourite cartoon dia...thomas & friends...in the night garden...siap boleh gelak ngekek2 tu...ntah apa la yg dia geli ati sangat...

7 comments:

ohbukan said...

idah, setiap kali lepas mandi, urut kaki lea ngan baby oil, urut pelan2 dari peha sampai tapak kaki..ulang2...bagi kaki dia kuat..takpe, lain budak lain perkembangannya, dia dok berkepit ngan mama dia ja, tu yang malas nak jalan...hehe...nanti teruih melompat, berlari tu nanti...muahsss utk lea

BaiDuRi said...

haha..kalo lea teruih belari, mama dia yg melompat terkezut nanti..takpa la Che Dah..lain budak lain expertise dia..Lea byk gigi dah kot..atau mulut dia yg laju dulu..macam mama dia laa..sapa lagi..hehe..

Dy said...

Alahai baru anak sorang hang dah takbleh updet blog...hahahaha takpo hang balik sini nanti time kt opis leh updet...hihihi..den benarkan...eh ??den bos hang ka???

^faridfaridah^ said...

ohbukan: akan ku cuba mengurut dia..lea ni kalau lepas mandi mana mau kita pegang sbb tanak pakai dyper..gigih menyulur merata...

^faridfaridah^ said...

baiduri: haaa..kalau gigi mmg dh ada 2 batang..yg ke3 on the way dah tu..mulut mmg kluar words merapu banyak dah...ba ba ba bunn!! hat ni paling besh...owhh mama dia dh jd pendiam la ni...percaya??

^faridfaridah^ said...

Dy:owhhh nak!!blh bg bos kak dy tu sakit jiwa lagi..den dapat lesen besaq lah ni..sila bg keja sikit2 na..time tu den bz update blog bisnes corelle..hahaha

Dy said...

Pasal bos hang ni hang nak bagi corelle free kan???? Den bagi ler hang keje sikit...mandur pada staff lain...

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates