Pages

Friday, June 10, 2011

9 jun...

alhamdulillah...dah 3+1 dah lah no...tahun lepas bila nak masuk 3 series ni cuak rasanya...ya lah,makin bertambah usia sebenarnya makin dekatlah kita dengan mati...dah cukup ka bekalan nak dibawa ke sana??...doa dan azam aku untuk diri sendiri semoga ditetapkan iman,usia yg berkat, pertingkatkan kualiti ibadah & sentiasa dilimpahi kasih sayang...

untungnya dok kat sini aku celebrate besday 1 ari setengah...kat sini 8hb,kat malaysia dah 9hb...bila kat sana dh 10hb,kat sini still 9hb....lamaaanya sambut besday kann!!tahun ni seronok sebab ada si kecik tu sama...taun lepas dia kat dlm perut lagi lorrr...


actually tak celebrate pun...aku dah siap nak masak bila mr hubby sms ajak makan kat luaq...p lah kat barakath,trois rivieres..plan asal nak ke tempat lain..then dengaq zaidi(sama besday) nak p situ..gatai sama nak p...just dinner for 3 of us...lea makan secubit roti...kira makan lah tu...tapi biasa la..30 minit dah cukup lama utk dia berkelakuan baik...hahaha...end up,sorang dukung sorang makan...aku cakap kat mr hubby,ada anak kecik ni kena mkn buffet ja..kalau yg jenis oder2 ni kirim salam ja lah..


dah besday mestilah nak adiah kan...hahaha yg ni dari taun lepas aku dah siap kempen nak apa...adiah 2tahun kumpui sekali...soooo...memang sakit otak la mr hubby memikirkan duitnya yg bakal terobanggg...:)


nak cakap terima kasih kat mak kerana telah bersusah payah memberanakkan aku 31 tahun yg lalu...mak memang gagah perkasa!!! (anak mak penakut sbb branak ceaser...)sayang mak!!

3 comments:

Dy said...

Eh..hang dah 31 yer??? HEpi birthday Idah....

^faridfaridah^ said...

eh..eh..den mcm 24 ka kak dy?? i loikeee..maceh!!

ohbukan said...

happy belated besday my fren...takpa...kalau ikutkan BMW 3 series, mahai harga nyer....anyway...take care...

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates