Pages

Wednesday, June 22, 2011

parc de la mauricie

ahad lepas kami decide p one of the national park kat sini..dekat ja..40 minit drive sampai...kononnya nak picnic...dah sampai sana,jalan cepat2 sebab lari dari menatang apa ntah..macam nyamuk,tapi dia gigit siap darah2 tu..tempat tu memang cantik..luass...kami round dgn kereta tak sampai suku dah patah balik...sebelum sampai park tu ada muzium native..takut plak nak berenti...takut kena sembelih jd makanan org red indian..hoi hoi ya hoiiii....





2 comments:

ohbukan said...

cantiknyer view, tasik ke tu idah...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates