Pages

Wednesday, January 14, 2009

sofa itu

Akhirnya, sofa tu sampai gak pkui 2 lebih tadi...nasib ang baik kedai!!! aku dah siap survey kat mana jual minyak tanah...mau tertonggeng ang claim insurance...aku tadak nak senyum, sambut bagai macam ritu..dalam ati dok tak hangin lagi...sampai ja sofa, aku terus bum2 tidoq...garpu hat dok sengkang mata pun dah bengkok...bangkit tdoq baru p test duduk..loncat2 sket...apa pasai aku loncat?? mestilah...kna test kaw2 punya...mana tau depa boh seletep ja ka repair...akhirnya puas ati la...ni la sofa yg menaikkan HB aku tu..


See..!!! bukannya besaq mana pun kan..bulih sangat kalau depa nak junjung dari kedai tu antaq mai umah aku..macam orang Siam(orang Cenak mak aku panggil) dok buat masuk jual kat kampung tu..bulih ja depa junjung berbakul2 barang..siap tikar lagi...sila kagum dengan orang siam nooo..

Apa pasai aku hangin sangat pasai sofa ni??? pasai benda ni lah aku kena tengok tv atas lantai..lantai tu bukan suam2 kuku kakiku macam kat malaysia nun...sejuk okey!! naik kematu pu***uq...pasai benda ni gak, aku tak boleh nak beli carpet...takut tak match...curtain pun tak boleh beli...tu yang aku hangin...umah aku macam wayang kulit dah jadinya...so la ni aku start berangan nak matching2 segala benda tu...

Walaupun sofa ni dah sampai, aku TETAP pangkah kedai itew...tak hingin nak p melabur apa dah..ang buat la boxing day ka tomoi day...terkangkang kiak la ang kat sana...padan muka.... kedai jebonnn!! marah tak abih lagi...huh!!

6 comments:

ohbukan said...

meh kami nak loncat2 sama ataih sofa hang tu...

Dy said...

Awat apa yg hang beli selalu PATAH KAKI?????kuang-kuang-kuang

Mama_anggun said...

awat nya!!! hehhehe...dah ler marah...sofa tuh dah sampai dah..buleh la landing...

wei...nih umah baru ka? atau masih kat motel tuh? aku ketinggalan sket nih....

~SaTo OrEo~ said...

huhu..udah ada blog version utara.. miss u dear.. :D

as a.k.a axa87 said...

baca blog idah ni kan.. mcm dengar dia bercerita secara live pulak.. sebijik..terngiang2 dengar suara dia..

zOe said...

wahh lawa sofa ..dah ada dinner table gak aku tgk belakang tu ..haa bagus laa tu ..mu isi dulu brg2 rmh sesiap ..dah fully furnished kang ada laa yg mai visit ;)

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates