Pages

Sunday, February 28, 2010

Update family 'F'

Panjang ceritanya lama tak update blogku ini...selain malaih, ada sebab yg memberatkan jariku nak menaip..nantilah akan diceritakan next2 entry...kali ni kita cerita update kami kat sini...winter macam nak abis dah..even snow kerap turun, tapi yang jenis wet2..tak sejuk sebab selalu dpt above 0 degree...taun ni memang tak seteruk last year yg amat2 sejuk & kering..huhuhu

Cerita baby
Baby arini dah 18 minggu 5 ari...dah start kicking 2 minggu lepas...bertambah2 aktif sejak minggu ni..tak kira malam kalau dia nak 'bertukang' tu, dia jalan saja...aku pun tidoq malam tak berapa nak lena sebab dok terkejut dengan bakat pertukangan baby ini...yg paling nak tergelak, last week masa p Montreal lalu kat St. Catherine Street bukan main sakan dia kicking...aishhh...sah lah, dah ada semangat keshoppingan yg sangat tinggi...
8 weeks 2 days
12 weeks 2 days

Cerita mak baby
Selera makan makin bertambah..tapi berat macam tak naik pun..perut saja membuncit..seluar jeans dah takleh pakai sebulan dah...last checkup aritu my gynea kata aku kurang ion...la ni dah kena makan vitamin sehari 2 biji...pagi sekali, malam sekali...vitamin tu complete multivitamin..kena makan sampi bersalin...kat sini takdak susu anmum ka apa..just amik fresh milk & makan macam biasa..berat aku tak naik pun doc tak membebel sebab baby membesaq ikut yg sepatutnya...lega2...

Pose depan...maintain lagi aihhh

Pose tepi...jemmm sudaaaa


Cerita pak baby
Tetiba lak nak selit cerita bapak baby...nampak gaya bapak baby pun telah membesar bagai johan...member sudah risau seluaq semua dah ketat2 takleh nak bernafas bila pakai...kat sini takleh nak bersukan...apa lagi,aktiviti membina badan lah dia..dah jadi macam ikan emas..:)

selalu gambaq pose depan pakai jaket, tak nampaklah kan..kali ni amik anggg!!bambam..

7 comments:

sato17 said...

weh, nampak macam perut farid dah ke depan dari ang neh.huhuhu.. jgn marah farid nooo.dulu zam camtu gak..nak teman bini katanya.. :D semoga semuanya selamat idah..amin..

Mama_anggun said...

comelnyer nampak dah perut...tp perut bapak nya tak comel la...hikhikk...

idah, baby girl kot nih...tgk tempat shoping lompat2 cam mak dia...hehhehe...

nway, semoga selamat semuanya...nnt balik mesia habaq...saje nak tau dah touch down bumi bertuah...hehehe...

ohbukan said...

ek eh, fahrin...eh..fahim...eh..apa nama hang nak tu dalam ayat2 chenta tu? Fahri...

kimi dlm peyut dulu pon excited pi soping, la ni pun dah nampak tokoh mama leh heret pi soping...kakak mmg dah ahrus dah, hari2 nak pi kedai sampai mama yang serender...

zOe said...

haha ...aku gelak jer nak komen lebey2 tang hubby ko tu aku pun serupa ja size kalau buat pose depan or sisi ..winter ni mmg musim membina badan lah ..we had heavy snow last week...tapi ari ni dah naik 4 celcius ..selalu asyik negative jer so aku pun assume spring is already in the air ..hopefully lah ..depressed aku dok tgk salji ja tetiap ari..end up rabak poket dok online sopping jaa ah

Dy said...

apo nih hang nampak kurus jer....

紅燒魚takesi said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin said...

視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,色情

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates