Pages

Wednesday, December 9, 2009

Hasil snow storm for today!!

Rini lepas babai hubby p keja..aku tercongoklah menunggu snow...forecast kata pukui 7 dh start...tunggu punya tunggu sampai 8.30 pun tarak apa lagi...macam biasa, menyuluq masuk bilik take a nap...pukul 11 baru start light2 snow gitu...aku bukak tirai luas2 pastu melepak kat meja makan...merewang dlm internet sambil dok tengok snow....bila tengok snow kan, terasa 'feeling' yg sama last year masa 1st tengok snow...berbunga2 ati...kehkehkeh...

Lepas light2, mula mengganas plak....berpusing2 snow dibawak angin yg kuat...wohohoh.. aku yg bersemangat mulanya nak kluaq ambik gambaq, terus kensel...ambik dr dalam umah tak cun...hubby balik tadi dia amikkan kat area umah kami....snow removal pun dh start berkeja...ni masa aku menaip ni snow still dok turun dgn meriahnya... :)



4 comments:

Dy said...

Hang ngan Ruby nih tak habis nak tunjuk gambaq snow jer...jeles ai tau...meh den letak gambaq banjir plak mau?...huhuhu

Mama_anggun said...

tuh la pasal....huhhuh...jeles nak nangis tgk pic korang nih...

cantek bangat la suasana snowing nih...rasa cam lam novel chenta ja...hehhee

kak dy, ari isnin mai la ekk...leh amek novel...pehtu bawak la novel yg beli ritu..nak pinjam lak...hehhehe...dah cam kedai sewa novel lak...keskeskes

sato said...

(O_o) subhanallah..

cantekknyaaa... terasa feeling ala2 winter sonata la pulak..ades..

zOe said...

winter sky is so pweeeety ..boleh feeling2 winter sonata la bak kata si sato ..but i cant stand d cold, tuh belum lagi d coldest time by end of jan + early feb kang..sah2 aku makin liat nak turun kelas haha

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates