Pages

Friday, October 23, 2009

Snowing-22 oct 09

Dari pagi mendung ja kat sini...aku check forecast kata ujan...tapi tak turun2...sedang elok ja aku nengok desperate housewives...snow pun turun...berlari2 aku dalam umah cari kamera...mula2 macam flurries ja..pastu wahhh..yg macam kapas2 tu...iklan ja,aku dok bertinggung kat tingkap dining hall...loves the feeling see the snow falling down...ni lah yg aku rasa the 2nd day sampai sini dulu masa snow turun...si douglas tuan punya motel macam heran tengok kami gigih amik gambar pagi2 tengah snow...then baru dia tau malaysia tadak snow...no wonder!!!

1 comment:

zOe said...

get out the boots n coats..hehe..sini takat dedaunan jer la yg berguguran..tak dpt nak imagine ropa aku sambut snow nanti ..tapi dgr crita last yr teruk gak sini snowstorm sampai blackout..jgn la blackout time nak exam or submit papers..naya jer buat org2 yg selalu last minute submit ni (aku lah tu)

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates