Pages

Monday, June 15, 2009

dah lulus...

arini aku p test keta...kali kedua dah ni... alhamdulillah...lulus jugak akhirnya...tapi ketaqnya dari minggu lepas...adoiyaaaiiii!! nanti 2 minggu lagi lesen aku sampai by post!! settle dah satu bab...

ni masa aku dok taip ni ada orang ting tong umah lah plak...fire fighter mai...saspen ja...aku tengok kot tingkap ingat polis...tetiba gabra macam buat salah...huh!! depa mai check smoke detecter function ka dak..ni program setiap 5 taun depa mai check...siap ada survey...apa brg letrik dlm umah...check electric box...check heater...pastu ada soklan cepumas...kalau terbakaq apa aku nak buat...apa tunggu lagi...lari laaaaa!! kalau umah jiran sebelah pun ntah2 aku yg lari dulu...


4 comments:

Dy said...

Mujur betul Fire Fighter...buatnya perogol mai...heheheheh.


Tahniah...buleh ler merempit kat Canada.

zOe said...

congrats idah on ur licence..hehe..nanti ko amik la gambar show kat blog nak gak tgk lesen yg digembar gemburkan tu ..leh la ko ngan farid drive across the border nanti ;)

ohbukan said...

congrats idah....bestnyerrr.....hang dok sensorang bebaik nak bukak pintu tu na....pastikan betul2 sapa dan jgn lupa call farid maklumkan kat dia sapa mai...

chik dah said...

dy: usihh..jgn disebut perogol..dh ler den pengamal maajon tegar..hihihi

zoe: nanti aku jaja lesen tu kat sini..nk cross border kna blik buat visa US dl ler..kat sini susah nk dpt..next year ekk..leh aku visit ang sekali...

ohbukan: dun worry mel, dh check dl sapa kat luar..pastu tengok ada orang kat luar berjalan2..tu yg berani bukak..actually kat sini kurang takut sikit..tapi still carefull!!

Copyright 2011
from canada with love

Powered by
Free Blogger Templates